Welkom bij BreakPoint Brussels

Elke dag vers bereidt
Ontbijt - Lunch - Slaatjes - Soep - Panini

Sinds 1995

1000 Brussel

+32 2 759 57 30

Open maandag tot vrijdag van 6u tot 16u

Over ons

Van harte welkom op de website Breakpoint Brussels, een broodjes speciaalzaak van de hoogste plank,  met 25 jaar ervaring in de sector. We beschikken over meerdere verkooppunten. Onze zaak langs de Koloniënstraat is een gloednieuwe winkel met een verdieping voor extra eetplaatsen, zodat je kan genieten in alle comfort van je ontbijt, brunch of lunch, alleen, met vrienden of met je  collega’s

sandwich snack breakpoint brussels broodjeszaak

Verse producten

 We zetten heel hoog in op hygiëne omdat enkel het beste goed genoeg is voor onze klanten. Een ervaren professioneel team, bereidt dagelijks de broodjes, snacks en slaatjes met verse producten. Dagelijks worden er quiches, tortillas, pasta’s en paninies klaar gemaakt. Indien de ruime keuze onvoldoende blijkt, kan je je broodje koud of warm, zelf samenstellen. Kom langs en geniet van ons ruim assortiment verse producten.

Inlichtingen

Aarzel niet onze prijslijst te consulteren voor meer informatie over ons aanbod verse broodjes, slaatjes en andere.
Wij bieden ook een bezorgdienst voor bedrijven. Via de bestelling pagina, kan je broodjesmanden bestellen voor al jullie evenementen, stel de broodjesmand zelf samen. Voor alle andere vragen, kan je terecht op de contact pagina. 

"Enjoy your break

Breakfast, lunch and take-away"